Liverpoolin keskikenttäpelaaja Georginio Wijnaldum on pyytänyt seuralta lisää mietintäaikaa, ennen kuin hän tekee lopullisen päätöksen saamastaan sopimustarjouksesta, kertoo The Guardian.

Hollantilaispelaaja on näiltä näkymin vapaa agentti ensi kesänä, mikä suo hänelle mahdollisuuden neuvotella sopimuksesta ulkomaalaisten seurojen kanssa tammikuun alusta alkaen.

Liverpool ja Jürgen Klopp haluaisivat pitää 30-vuotiaan keskikenttäpelaajan itsellään, mutta ei ole toistaiseksi onnistunut vakuuttamaan häntä jäämään. Barcelonan päävalmentaja Ronald Koeman olisi erittäin halukas tuomaan Wijnaldumin Camp Noulle.

LUE MYÖS: ESPN: Liverpool valmistautuu luottomiehen lähtöön – tarjous Brightonin avainpelaajasta ”vakavassa harkinnassa”

Englantilaislehden mukaan Liverpool teki sopimustarjouksensa Wijnaldumille jo joulukuun alussa, mutta tällä viikolla pelaaja kertoi tarvitsevansa vielä muutaman päivän mietintäaikaa ennen lopullista päätöstä.

[readmore from=Liverpool]

Wijnaldum on kuitenkin luvannut nykyiselle työnantajalleen, ettei se avaa sopimusneuvotteluita muiden seurojen kanssa ennen Liverpoolin sopimustarjouksen hylkäämistä – jos hän siis päättäisi lähteä muualle.

Wijnaldum siirtyi Anfieldille vuonna 2016 noin 27 miljoonalla eurolla Newcastlesta. Hän on juhlinut Liverpoolin kanssa sekä Valioliigan että Mestarien liigan voittoa. Tällä kaudella Wijnaldum on pelannut Liverpoolin jokaisessa valioliigaottelussa ja tehnyt yhden maalin.