Georginio Wijnaldum on päättänyt lähteä Liverpoolista kuluvan kauden jälkeen suorittaakseen ilmaissiirtonsa Barcelonaan.

The Sunday Timesin mukaan Hollannin maajoukkuemies on kieltäytynyt Liverpoolin tarjoamasta jatkopahvista ja suostunut Barcelonan esisopimukseen. Wijnaldumin nykyinen kontrahti Anfieldilla umpeutuu kesäkuun lopussa.

Wijnaldum on ollut Barcelonan kohdelistalla siitä lähtien kun Hollannin entinen maajoukkuevalmentaja Ronald Koeman palkattiin katalonialaisseuran peräsimeen viime elokuussa.

Barcelona olisi halunnut hankkia 30-vuotiaan keskikenttäpelaajan jo viime kesänä, mutta seuran taloudellisen tilanteen vuoksi siirtoa ei saatu vielä silloin aikaiseksi.

[readmore from=Liverpool]

Wijnaldum on pelannut Liverpoolille yhteensä 40 ottelua tällä kaudella. Ainoastaan Mohamed Salah on nähty kentällä yhtä monta kertaa. Jordan Hendersonin loukkaantumisen jälkeen Wijnaldum on saanut kantaa myös kapteeninnauhaa.

Wijnaldum hankittiin 27 miljoonalla eurolla Anfieldille Newcastlesta vuonna 2016. Tämän jälkeen PSV Eindhovenin kasvatti on pelannut Liverpoolille 226 ottelua ja tehnyt 22 maalia.