Lehti: Glen Kamara on Valioliigan nousijajoukkueen hankintalistalla

© Kuva: Getty Images

Valioliigaan ensi kaudeksi nouseva Watford on kiinnostunut Huuhkajien ja Rangersin keskikenttäpelaajasta Glen Kamarasta, kertoo Daily Mail.

Kamara, 25, kuului tällä kaudella johtaviin pelaajiin, kun Rangers palasi Skotlannin mestariksi kymmenen vuoden tauon jälkeen, ja hän on esiintynyt edukseen myös meneillään olevissa EM-kisoissa.

Rangersin päävalmentaja Steven Gerrard on usein toistellut, kuinka paljon hän arvostaa Kamaraa, mutta skottijätti ei ole onnistunut neuvottelemaan suomalaisen kanssa uutta sopimusta. Hänen nykyinen diilinsä päättyy kahden vuoden päästä, jolloin Kamara voi lähteä ilman siirtokorvausta, ellei uutta sopimusta synny.

Watford etsii tänä kesänä uutta pelaajaa keskikentän pohjalle, ja Daily Mailin mukaan seurassa on käyty paljon keskustelua Kamarasta. Watford ei ole vielä tehnyt tarjousta Kamarasta, ja se tietää, että Rangers ei halua luopua hänestä halvalla.

Rangers maksoi itse Kamarasta vain 55 000 euroa, kun se hankki hänet Dundee FC:stä tammikuussa 2019. Kamaran oli määrä siirtyä Rangersiin vasta seuraavana kesänä, mutta rahaa kaivannut Dundee FC suostui luopumaan hänestä kesken kauden nimellistä korvausta vastaan.

Kamara on pelannut Rangersissa tähän mennessä 106 ottelua tehden niissä yhteensä neljä maalia ja syöttäen viisi. Suomen A-maajoukkueessa hän on esiintynyt 33 kertaa.

Daily Mailin mukaan Watford on iskenyt silmänsä myös Arsenalin hyökkääjään Eddie Nketiahiin ja hänen joukkuekaveriinsa Ainsley Maitland-Nilesiin. Nketiahille, 22, on tarjottu uutta sopimusta, mutta hän ei ole vielä tarttunut tarjoukseen. Keskikentän ja puolustuksen eri rooleissa viihtyvä Maitland-Niles, 23, vihjasi hiljattain, että hän saattaa olla lähtökuopissa.