Arsenal on välittänyt viestinsä Granit Xhakasta, 28, kiinnostuneille seuroille. Sveitsiläisestä keskikenttäpelaajasta pyydetään nyt vähintään 17,5 miljoonaa puntaa eli noin 20 miljoonaa euroa, kertoo Calciomercato.

AS Roman tuore päävalmentaja José Mourinho on asettunut taloksi uudessa kotikaupungissaan. Hän on tiedottanut Serie A -joukkueen johtoa siitä, että Xhaka sopisi hyvin hänen pelisuunnitelmiinsa. Tämän hyvät suoritukset EM-kilpailuissa etenkin Ranskaa vastaan ovat herättäneet myös Juventuksen kiinnostuksen.

[readmore from=Granit-Xhaka]

Xhaka on viettänyt viisi vuotta Arsenalissa. Mikel Artetan alaisuudessa hän on kokenut eräänlaisen renessanssin ja nostanut tasoaan. Kaikki kilpailut huomioiden hän pelasi päättyneellä kaudella 45 ottelua.

Arsenal on pannut merkille Xhakan nousujohteisen vireen ja hänen suorituksensa parhaillaan käynnissä olevissa arvokisoissa. Ottaen huomioon hänen ikänsä ja sen tosiasian, että hänen sopimustaan on jäljellä kaksi vuotta, Arsenal kokee, että kysyntä on nyt korkealla.

Aiempina vuosina monet Arsenal-kannattajat ovat parjanneet entistä kapteeniaan, mutta viime kausi muutti monien mielipiteet. He eivät ole sosiaalisessa mediassa vaikuttaneet tyytyväisiltä siihen, kuinka alhaisella hinnalla Xhakasta ollaan Pohjois-Lontoossa luopumassa.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

VArsenal

@Vaf_99

Eduardo Hagn

@EduardoHagn
🚨 Arsenal are demanding a guaranteed €20m for Granit Xhaka. No add-ons. calciomercato.it/2021/07/04/cal…
How are italians clubs this broke? 20 million is still a robbery on our side.

– Kuinka italialaiset seurat ovat näin rahattomia? Meidän näkökulmasta 20 miljoonaa tosiaan on edelleen ryöstö, kommentoi Arsenal-faniksi tunnustautuva @VAforo.

Samanlaisia mielipiteitä ovat esittäneet monet muutkin Twitter-käyttäjät. Eräskin totesi, että yhtään pienempi vaatimus olisi jo ollut pilkantekoa. Toinen kertoi olevansa pettynyt pyyntöön, ja kolmas sanoi, että ”jos totta puhutaan, meidän pitäisi vaatia enemmän”.