Frank Lampard myöntää ikävöivänsä Hakim Ziyechiä, joka on loistanut poissaolollaan Chelsean kompuroitua useisiin heikkoihin tuloksiin joulukuun aikana.

Chelsea jäi maanantaina 1-1-tasapeliin Aston Villaa vastaan Stamford Bridgellä, kun Anwar El Ghazi laukoi lukemat tasoihin Olivier Giroud’n avausmaalin jälkeen.

Chelsea on voittanut vain yhden sen viidestä edellisestä valioliigaottelusta, joissa se on kärsinyt tappion sekä Evertonille, Wolverhamptonille että Arsenalille. Ennen sitä joukkue ylsi Valioliigassa yhdeksän ottelun tappiottomaan putkeen.

LUE MYÖS: Chelsean ex-hyökkääjä varoittaa Frank Lampardia – potkut eivät tulisi yllätyksenä: ”Seura on kriisissä”

Alamäki alkoi kuitenkin samaan aikaan kun Ajaxista hankittu arkkitehti Ziyech loukkasi takareitensä joulukuun alussa. Lampardin mukaan tämä ei ole sattumaa, ja hän toivookin saavansa 27-vuotiaan marokkolaisen mahdollisimman pian takaisin.

[readmore from=Chelsea]

– Se ei ole sattumaa. Hän oli todella tehokas maalien ja niiden luomisen parissa. Emme kuitenkaan voi olla täysin hänestä riippuvaisia, Lampard sanoi Chelsean tuoreimman pettymyksen jälkeen.

– Hänestä oli meille apua. Pelasimme todella sujuvasti ennen kuin hän loukkaantui. Haluamme hänet takaisin. On mahdollista, että hän on mukana [sunnuntain ottelussa] Manchester Cityä vastaan – jos se pelataan. Hän on lähellä pelikuntoa.

Lähde: Goal