Tottenhamin tähtihyökkääjä Harry Kane teki perjantai-iltana kauden 20. ja 21. maalinsa Valioliigassa, kun lontoolaisseura jäi 2-2-tasapeliin Evertonin vieraana.

Goodison Parkilla pelatun ottelun loppuhetkillä Kane loukkaantui kuitenkin ikävännäköisesti, mikä pakotti hänet lisäajalla vaihtoon.

Evertonin kulmapotkutilanteessa maahan kaatunut Richarlison vieri maassa niin, että ylöspäin hypänneen Kanen oikea nilkka jäi brassihyökkääjän selän ja nurmen väliin puristukseen.

Kane nilkutti pois kentältä kivuliaan näköisen tilanteen jälkeen ja Tottenhamin keskikenttäpelaaja Dele Alli hyppäsi loppuhetkiksi kehiin.

Artikkeli jatkuu videoupotuksen jälkeen.

Football Daily

@footballdaily
Tottenham striker Harry Kane walks off at full-time shaking his head after potentially suffering another ankle injury!

José Mourinho ei heti ottelun jälkeen osannut sanoa, kuinka vakava Kanen loukkaantuminen tällä kertaa on. Englantilaistähti oli vuoden alussa seitsemän päivää sivussa vastaavanlaisen nilkkaongelman takia ja missasi kaksi Spursin peliä.

– Vielä on liian aikaista sanoa. Antakaa minun olla optimistinen ja uskoa, ettei se ole mitään vakavaa, totesi Mourinho Sky Sportsille.

[readmore from=Jose-Mourinho]

– Se että hän tuli pois kentältä tarkoittaa, että jotain varmasti tapahtui, jatkoi Mourinho BBC:n Match of the Daylle.

– Seuraava ottelu [Southamptonia vastaan Valioliigassa] on keskiviikkona ja sitä seuraava [Liigacupin finaali Manchester Cityä vastaan] sunnuntaina. Odotetaan ja ollaan positiivisia.

– Me kaikki tunsimme saman pelon jostain, joka pitäisi hänet poissa pelistä keskiviikkona ja varsinkin sunnuntaina, mutta katsotaan.