Sky Sportsin saamien tietojen mukaan Harry Kane on ilmoittanut Tottenhamille, että hän haluaa lähteä seurasta tänä kesänä.

Tottenham on aloittanut etsimään uutta keskushyökkääjää Kanen tilalle, mikä on ensimmäinen merkki siitä, että seura on myös valmis kuuntelemaan 27-vuotiaan maalitykkinsä toiveita.

LUE MYÖS: Telegraph: Tottenham asettanut Harry Kanelle silmiä hivelevän hintalapun

Tottenham ei luonnollisesti haluaisi myydä Kanea eteenpäin, mutta Manchester United, Manchester City ja Chelsea ovat kaikki olleet jo yhteydessä Englannin maajoukkuemiehen edustajiin osoittaakseen kiinnostuksensa potentiaalisesti kesän suurimman siirron toteuttamisesta.

[readmore from=Harry-Kane]

Kane itse haluaisi jatkaa uraansa Valioliigassa. Hän toivoisi saavansa selkeyden tulevaisuudestaan myös ennen 11. kesäkuuta alkavia EM-kisoja.

Kane on tehnyt viime aikaisissa haastatteluissaan selväksi, että hänen päätavoitteensa olisi pystyä voittamaan suurimpia mahdollisia pokaaleja. Tähän hän ei kasvattajaseuransa kanssa valitettavasti kyennyt.

Kane tiettävästi pyysi siirtoa muualle jo viime kesänä, mutta Tottenham suostutteli hyökkääjänsä jäämään José Mourinhon saavuttua Mauricio Pochettinon tilalle aiemmin kaudella 2019-20. Tottenhamin ensimmäinen täysi kausi portugalilaisluotsin alaisuudessa ei kuitenkaan ollut menestyksekäs, mikä on saanut Kanen taas tavoittelemaan lähtöä.