Harry Kane on ilmoittanut Tottenhamille, että hän haluaa jättää kasvattajaseuransa kuluvan kauden jälkeen.

Sky Sportsin mukaan Tottenham on aloittanut etsimään maalitykilleen korvaajaa, mikä viestii seuran valmiudesta myydä Kane suosiolla eteenpäin.

The Telegraphin mukaan Tottenhamin puheenjohtaja Daniel Levy ei kuitenkaan aio tehdä Kanen elämästä helppoa päästämällä häntä noin vain lähtemään.

Levy on ensinnäkin haluton kauppaamaan Kanea toiseen valioliigaseuraan, vaikka pelaajan omana toiveena olisi jatkaa pelaamista Englannissa.

LUE MYÖS: Harry Kane ilmoitti siirtohaluistaan Tottenhamille – nämä kolme seuraa olleet jo yhteydessä

Tämän lisäksi Levy on asettanut Valioliigan tehokkaimmalle pelaajalle silmiä hivelevän hintalapun: 150 miljoonaa puntaa (noin 172 miljoonaa euroa).

[readmore from=Harry-Kane]

Kanen sopimus Tottenhamin kanssa on voimassa vielä kolmen vuoden ajan, mikä hankaloittaa hänen lähtöaikeitaan entistä enemmän.

Englannin maajoukkuetähti haluaisi kuitenkin saada selvyyden tulevaisuudestaan ennen kesän EM-kisoja. Chelsea, Manchester City ja Manchester United ovat kaikki olleet tiettävästi yhteydessä Kanen edustajiin.

Kane ei ole voittanut Tottenham-uransa aikana vielä yhtäkään pokaalia, mikä on pääsyy kärkimiehen siirtohaluille. 33 ottelua tämän kauden Valioliigassa pelannut Kane on takonut vyölleen huimat 22 täysosumaa ja 13 maalisyöttöä.