Valioliigakautensa yllätystappiolla aloittanut Manchester City ei luovuta Tottenhamin maalitykki Harry Kanen, 28, suhteen.

Telegraphin mukaan City on parantanut edellistä 100 miljoonan punnan tarjoustaan ja lyönyt pöytään 125 miljoonaa puntaa, joka olisi toteutuessaan Britannian siirtosummaennätys.

Tottenhamin puheenjohtaja Daniel Levy ei kuitenkaan aio enää tässä kohtaa siirtoikkunaa myydä joukkueen ykköstähteä. Levyn päätös lienee lopullinen, sillä hän on päättänyt olla vastaamatta City-leiristä saapuviin puheluihin.

Koko pelaajauransa Tottenhamia edustanut Kane on pettynyt Levyn päätökseen, ja hän kokee puheenjohtajan pettäneen hänet.

[readmore from=Tottenham]

Kane ja Levy tekivät viime vuonna herrasmiessopimuksen siitä, että englantilaishyökkääjä saa lähteä seurasta tänä kesänä, mikäli Tottenham ei sijoitu Valioliigassa neljän parhaan joukkoon tai voita pokaalia.

Kumpikaan näistä ei toteutunut, sillä Tottenham sijoittui viime kaudella vasta seitsemänneksi ja seuran pokaaliton putki kasvoi 13 vuoden mittaiseksi.

Kane voitti viime kaudella Valioliigan maali- ja syöttökuninkuuden. Maalikuninkuus oli hänelle jo uran kolmas. Siitä huolimatta hyökkääjä ei ole kymmenvuotisen ammattilaisuransa aikana voittanut vielä yhtään pokaalia.

GOAL

@goal
Manchester City have offered £125m for Harry Kane, but Tottenham chairman Daniel Levy is refusing to sell and won't accept City's calls, according to The Telegraph 😬