Tottenhamin keskikenttäpelaaja Harry Winks myönsi, että hänen upea kaukolaukausmaalinsa torstain Eurooppa-liiga-voitossa oli vahinko – mikä ei tietenkään ilahduttanut manageri José Mourinhoa.

Tottenham otti merkittävän askeleen kohti Eurooppa-liigan ensimmäistä pudotuspelikierrosta murskatessaan Ludogoretsin 4-0 torstai-iltana. Hyökkääjähankinta Carlos Vinicius teki ensimmäiset maalinsa seuralle, minkä lisäksi Lucas Moura ja Winks saivat myös nimensä tulostaululle.

Winks ei kuitenkaan suostunut ottamaan täyttä kunniaa hänen komeasta osumastaan, joka syntyi peräti 49 metriä Ludogoretsin maalilta. Englannin maajoukkuemies kertoi yrittäneensä tilanteessa pystysyöttöä laitahyökkääjä Gareth Balelle laukomisen sijaan.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

GOAL

@goal
How am I supposed to explain that Harry Winks scored from here? 😳

#UEL

– Minusta olisi ihanaa istua tässä ja sanoa, että yritin sitä, mutta minun on oltava rehellinen ja sanottava ei, Winks kertoi BT Sportille.

– Näin Gazin (Gareth Bale) juoksemassa pystyyn. Otan maalin kuitenkin ilomielin vastaan. Siitä on hetki [kun viimeksi tein maalin], mutta olen tyytyväinen joukkueemme kokonaissuoritukseen.

[readmore from=Tottenham]

Mourinho vastasi Winksin kommentteihin pilke silmäkulmassa, kun oli hänen vuoronsa puhua BT Sportille Tottenhamin ison voiton jälkeen:

– Hän on liian rehellinen! Olen pettynyt häneen! Kun teet tuollaisen maalin, sinun on sanottava yrittäneesi sitä. Hän on hyvä ja rehellinen poika, Mourinho kehui.

Tottenham kääntää seuraavaksi katseensa isoon Valioliigan derbyotteluun Chelseaa vastaan. Ainoastaan kaksi pistettä erottavat sarjataulukon kärkisijoja hipovat lontoolaisseurat toisistaan yhdeksän pelatun ottelun jälkeen. Chelsea ja Tottenham kohtaavat Stamford Bridgellä sunnuntaina kello 18:30.