Aston Villan uuden urheilupomon tärkein kiinnitys – Jack Grealish todella pitkään jatkosopimukseen

© Kuva: Getty Images

Aston Villan kapteeni Jack Grealish, 24, on solminut seuransa kanssa peräti viiden vuoden jatkosopimuksen. Uusi jatkosopimus pitää Grealishin Villa Parkilla kesään 2025 saakka.

Grealish on eittämättä Aston Villan tärkein yksittäinen pelaaja, ja hänen kiinnittämisensä pitkällä sopimuksella on seuralle todella tärkeää. Grealish pelasi viime kaudella erinomaisesti ja hän sai vyölleen syyskuussa maajoukkuedebyytin Englannin Nations League -ottelussa.

Grealishin jatkosopimus on kova työnäyte viime kauden jälkeen seuraan hankitulta uudelta urheilutoimenjohtajalta Johan Langelta. Lange siirtyi Aston Villaan FC Kööpenhaminasta.

– Jack on omistajiemme mielestä tunnuskuva Aston Villan visiolle. Hän liittyi joukkueeseen paikallisena poikana kuusivuotiaana ja hänestä on tullut yksi maamme parhaista pelaajista noustuaan myös Englannin maajoukkueeseen viime viikolla. Teemme päättäväisesti töitä sen eteen, että saamme rakennettua huippujoukkueen hänen ympärilleen. Olemme tietysti iloisia siitä, että hän jatkaa sopimustaan ja sitoutuu seuraan, jota hän rakastaa, Aston Villan toimitusjohtaja Christian Purslow kertoi seuran nettisivuilla.

Grealishin jatkosopimus tuli kieltämättä hieman yllättäen. Grealishin ympärillä on ollut paljon siirtohuhuja tänä kesänä, ja muun muassa Manchester United on ollut kiinnostunut hänestä. Nyt hinta nousee entisestään, jos jokin seura haluaa Grealishin ostaa.

– Tämä on minun seurani, kotini ja olen todella tyytyväinen täällä. Omistajat ovat tehneet minulle selväksi sen, kuinka kunnianhimoisia he ovat ja miten he haluavat rakentaa Aston Villaa. Meillä on edessämme jännittäviä aikoja, ja olen iloinen, että saan olla osana sitä, Grealish totesi.