Tuskin tarvitsee enää kovin kauaa odottaa, ennen kuin viedään maaliin yksi koko kesän suurimmista pelaajasiirroista, ellei suurin. Sky Sportsin mukaan Aston Villan kapteeni Jack Grealish käy nimittäin tänään torstaina Manchester Cityn lääkärintarkastuksessa. Jos ja odotetusti kun siinä ei mitään epäselvyyksiä ilmene, vietäneen Grealishin jättisiirto maaliin pikavauhtia.

Cityn kerrotaan tehneen Aston Villalle huiman 100 miljoonan punnan (n. 117 miljoonaa euroa) tarjouksen viime perjantaina. Aston Villa on harkintansa tehnyt, ja on valmis Grealishista luopumaan.

Siirto tekee Grealishista historian kalleimman englantilaispelaajan, kalleimman Valioliigassa nähdyn pelaajahankinnan sekä maailman kalleimman pelaajan, joka ei ole vielä koskaan pelannut europelejä. Ylipäätään koko maailmassa on vain viisi pelaajaa, joista on maksettu korkeampi siirtosumma: Neymar, Kylian Mbappé, Philippe Coutinho, João Félix ja Antoine Griezmann.

[readmore from=Grealish-Jack]

Englannin EM-kisajoukkueessa kesällä pelannut Grealish palasi tällä viikolla lomaltaan Aston Villan harjoituksiin ja treenasi myös keskiviikkona joukkueen kanssa. Tänään kutsuvat kuitenkin ensimmäiset velvollisuudet Manchester Cityä kohtaan.

Aston Villa tarjosi omalle kasvatilleen tänä kesänä uutta, paranneltua sopimusta, vaikka edellinen viisivuotinen sopimus solmittiin vasta viime syyskuussa. Kaikkiaan Grealish on pelannut Aston Villan edustusjoukkueessa yli 200 kertaa, tehden joukkueelle 32 maalia.