Jack Wilshere on purkanut sopimuksensa yhteisymmärryksessä West Hamin kanssa, vahvistaa englantilaispelaaja Twitter-tilillään. 28-vuotiaasta keskikenttämiehestä tulee täten vapaa agentti.

Wilshere pelasi West Hamille vain 19 ottelua siirryttyään seuraan ilmaiseksi vuonna 2018. Arsenalin kasvatti, joka on kamppailut viime vuodet jatkuvien nilkka- ja nivusvammojen kanssa, nimettiin Valioliigassa avaukseen vain kuudesti.

LUE MYÖS: Näkökulma: Jack Wilsheren pitäisi olla 28-vuotiaana uransa huipulla – miksi hän on nyt West Hamin ongelmajätettä?

Edes pelikuntoisena Wilshere ei kuitenkaan onnistunut murtautumaan David Moyesin avainmiehistöön. Hän sai pelata tällä kaudella vain yhden ottelun – Englannin Liigacupissa Hull Cityä vastaan.

– Olen ollut pelikunnossa jo pitkän aikaa, kuten viimeiset kahdeksan kuukautta, jolloin olen harjoitellut kovasti joka päivä. Valitettavasti, en ole saanut tilaisuutta pelata, Wilshere harmitteli twiitissään.

– Vaikka olen tietysti turhautunut siihen, etten pystynyt täysin osoittamaan taitojani West Hamin paidassa, uskon yhä olevani kykeneväinen vaikuttamaan lajin kovimmalla tasolla.