Tiesitkö? Man City kuittaa ison osuuden Man Unitedin jättikaupasta

© Kuva: Getty Images

Manchester City kuittaa itselleen varsin tuntuvan osuuden, kun Jadon Sancho viimeistelee jättisiirtonsa Borussia Dortmundista Manchester Unitediin.

Kuten keskiviikkoiltana uutisoimme, ovat Manchester United ja Dortmund viimein päässeet sopuun Sanchon siirtosummasta.

Fabrizio Romanon mukaan korvaus on yhteensä 90 miljoonaa euroa bonusten jälkeen, kun taas BBC, Goal ja Sky Sports kertovat alustavan siirtosumman olevan lähempänä 85 miljoonaa euroa.

Manchester Citylle on joka tapauksessa luvassa kookas siivu 21-vuotiaan jättimäisestä siirtosummasta. Sancho on nimittäin Man Cityn akatemiakasvatti, eikä seura aikoinaan päästänyt häntä noin vain lähtemään.

Manchester City sai alun perin noin 8 miljoonaa euroa, kun Dortmund osti Sanchon Etihad Stadiumilta kesällä 2017. Sen lisäksi manchesterilaisseura neuvotteli itselleen jopa 15 prosentin osuuden mistä tahansa tulevaisuuden siirrosta.

Manchester City tulee siis tienaamaan noin 12 miljoonaa euroa, kun Sancho viimein suorittaa odotetun United–siirtonsa, joka on enää lääkärintarkastusta vaille valmis.

Rahasta on varmasti hyötyä espanjalaisluotsi Pep Guardiolalle, jonka on kerrottu havittelevan esimerkiksi Harry Kanea, Jack Grealishia sekä Reece Jamesia kesän siirtoikkunasta.

Lähde: Goal


Everton – Liverpool | Liverpool on punainen!

Juhliiko Pool Merseysiden derbyssä? Vieraskertoimissa tarjolla herkkua!