Liverpool kaatoi tiistaina Shrewsbury Townin FA Cupin neljännen kierroksen uusintaottelussa Anfieldilla lukemin 1-0. Joukkue pelasi ottelun akatemiapelaajien voimin. Myöskään päävalmentaja Jürgen Klopp ei ollut penkin päässä, vaan vastuu oli akatemiajoukkueen valmentajalla Neil Critchleylla.

Klopp oli jo aiemmin sanonut, että edustusjoukkueen pelaajat eivät otteluun osallistu, vaan he pitävät talvilomaa. Joukkueen pelaajia onkin tällä hetkellä lomailemassa ympäri maailmaa.

Simon Clancy

@SiClancy
Alisson in Rio
Firmino in The Maldives
Adam Lallana in Miami
Alexander-Arnold in Miami
Fabinho in The Maldives
James Milner? In the cold at Anfield watching the youth team. He’s probably had three hours in the gym already today.

Loukkaantumisen takia kuukauden sivussa ollut James Milner sen sijaan nähtiin tiistaina Anfieldin katsomossa. Milner oli osallistunut akatemiajoukkueen valmistaviin harjoituksiin ennen FA Cupin ottelua.

Akatemiajoukkueen valmentajan Critchleyn mukaan Milner antoi pojille paljon neuvoja harjoituksissa, ja vaikutti siltä, että hän olisi jopa halunnut pelata Shrewsburya vastaan.

– Hän harjoitteli kanssamme päivä ennen ottelua. Hän kysyi kohteliaasti, saisiko tulla harjoituksiimme. Hän antoi pelaajillemme neuvoja niin kentällä kuin pukuhuoneessakin. En usko, että hän on vielä pelikunnossa, mutta hän hyppi takanani siihen malliin, että luulen, että hän olisi halunnut kentälle, Critchley sanoi BBC:lle.