James Milner ja Andrew Robertson ovat ottaneet kantaa jo pitkään puhuttaneeseen VAR-polemiikkiin Liverpoolin lauantaisen Brighton-tasapelin jälkeen.

Jürgen Kloppin miehistö teki kolme maalia Amex Stadiumilla, mutta kaksi niistä hylättiin VAR-tarkastusten jälkeen.

Etenkin Mohamed Salahin hylätty osuma aiheutti parranpärinää jo pelin aikana, sillä egyptiläishyökkääjä oli tilanteessa vain noin varpaan verran paitsiossa.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Football on TNT Sports

@footballontnt
Mo Salah has his well-taken goal ruled out for being offside...

Both sides have had big chance to take the lead in this game!

But it's 0-0 at the Amex as we approach half-time...

Liverpoolin johto kaatui sen sijaan siihen, kun erotuomari antoi Brightonille pilkun kelailtuaan Danny Welbeckin kaatumista kentän laidalla olevasta VAR-monitorista.

Milner, joka loukkasi kamppailussa takareitensä, pelkää hävittävänsä rakkautensa lajia kohtaan, jos videotuomaroinnin periaatteissa ei pian nähdä merkittävää muutosta.

– Se on ”selkeää ja ilmeistä”, että me tarvitsemme vakavan keskustelun VAR:sta. En varmasti ole ainoa, jonka rakkaus tätä lajia kohtaan on nykytilanteessa hiipumaan päin, Milner kirjoitti Twitterissä.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

James Milner

@JamesMilner
It’s “clear and obvious” we need a serious discussion about VAR. Sure I’m not alone in feeling like they are falling out of love with the game in its current state.

Myös Robertson, jonka rikkeestä Brighton sai lisäajalla ottelun toisen rangaistuspotkunsa, osoitti mieltään sosiaalisessa mediassa tasapelin jälkeen.

– Milloinkohan itse peliä pelaaville ihmisille annetaan tilaisuus puhua! Todella turhauttava päivä, mutta kaikki kunnia Brightonille, joka oli todella kova vastustaja!, Skotlannin maajoukkuemies kirjoitti.

Andy Robertson

@andrewrobertso5
Wonder when the people playing the game will have a say! Very frustrating day but credit to Brighton, really tough opponent!

LUE MYÖS: