Liverpoolin luottopelaajalta tiukka varoitus: ”Rakkaus tätä lajia kohtaan on hiipumaan päin”

© Kuva: Getty Images

James Milner ja Andrew Robertson ovat ottaneet kantaa jo pitkään puhuttaneeseen VAR-polemiikkiin Liverpoolin lauantaisen Brighton-tasapelin jälkeen.

Jürgen Kloppin miehistö teki kolme maalia Amex Stadiumilla, mutta kaksi niistä hylättiin VAR-tarkastusten jälkeen.

Etenkin Mohamed Salahin hylätty osuma aiheutti parranpärinää jo pelin aikana, sillä egyptiläishyökkääjä oli tilanteessa vain noin varpaan verran paitsiossa.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Liverpoolin johto kaatui sen sijaan siihen, kun erotuomari antoi Brightonille pilkun kelailtuaan Danny Welbeckin kaatumista kentän laidalla olevasta VAR-monitorista.

Milner, joka loukkasi kamppailussa takareitensä, pelkää hävittävänsä rakkautensa lajia kohtaan, jos videotuomaroinnin periaatteissa ei pian nähdä merkittävää muutosta.

– Se on ”selkeää ja ilmeistä”, että me tarvitsemme vakavan keskustelun VAR:sta. En varmasti ole ainoa, jonka rakkaus tätä lajia kohtaan on nykytilanteessa hiipumaan päin, Milner kirjoitti Twitterissä.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Myös Robertson, jonka rikkeestä Brighton sai lisäajalla ottelun toisen rangaistuspotkunsa, osoitti mieltään sosiaalisessa mediassa tasapelin jälkeen.

– Milloinkohan itse peliä pelaaville ihmisille annetaan tilaisuus puhua! Todella turhauttava päivä, mutta kaikki kunnia Brightonille, joka oli todella kova vastustaja!, Skotlannin maajoukkuemies kirjoitti.

LUE MYÖS:


PÄIVÄN VIHJE: SOUTHAMPTON – ARSENAL

Arsenalin ykköstykistö on kehässä – painuuko viikonlopun cup-nyhjäys unholaan?