Burnleyn ensi kauden sarjataso on vielä hämärän peitossa. Juuri nyt manageri Sean Dychen kauden loppumetreillä erottaneen seuran edustusmiehistö pitää valioliigataulukon sijaa 18., ja olisi sen myötä matkalla Mestaruussarjaan. Otteluita on kuitenkin vielä kaksi jäljellä, ja asiat saattavat muuttua.

Claretsia kauden loppuun luotsaava Mike Jackson toivoo Aston Villa- ja Newcastle – otteluiden muodossa huipentuvaan pelastusoperaatioonsa apuja sairastuvalta. Yksi oleellisista pelaajista tässä mielessä olisi toppari James Tarkowski.

Juoksukuntoon palannut toppari päättää kuusivuotisen taipaleensa Turf Moorin isäntien riveissä kesällä, pitipä joukkue sarjapaikkansa tai ei.

West Ham on naarannut tätä nykyä 29-vuotiasta roolipelaajaa jo useiden siirtoikkunoiden ajan, mutta Burnley on torjunut lähentelyt. Nyt Tarkowskin sopimus päättyy, ja tämä jatkaa matkaa vapailla papereilla.

90 min -sivuston mukaan todennäköisin uusi osoite löytyy St James’ Parkilta. Newcastlen nykyinen manageri Eddie Howe on kuulunut Englannin lisäksi myös Puolan kansalaisuuden omaavan puolustajan ihailijoihin jo pitkään, eivätkä hänen käytettävissään olevat resurssit luultavasti muodostu ongelmaksi.

LUE MYÖS:

TOP 12: Todella kovia pelimiehiä tarjolla ensi kesänä ilmaiseksi – tässä arvokkaimmat pelaajat, joiden sopimus on päättymässä

Telegraph: Valioliigaseuran johtotopparista tulossa yksi Newcastlen miljardööriomistuksen ensimmäisistä värväyksistä – myös Man Unitedin keskikenttäpelaaja tähtäimessä

West Hamin kolmasti kosiskelema toppari pysymässä seuralleen uskollisena: ”Tietää ajatukseni”