Liverpoolin entinen toppari Jamie Carragher näki maanantaina Sky Sportsilla, että Manchester Unitedin nykyinen joukkue on parempi kuin Liverpoolin.

Carragher viittasi pelaajamateriaaleihin.

– Sanoin jo eilen, että Manchester Unitedin joukkue on parempi kuin Liverpoolin. Ihmiset ehkä luulevat, että tämä on outoa, mutta näemme pieniä merkkejä siitä.

– Manageri Jürgen Klopp teki virheen, kun oikea puolustaja Nathaniel Clyne päästettiin tammikuussa pois. Joukkueessa oli muutamia loukkaantumisia, joten hänet olisi pitänyt pitää siellä, Carragher viittasi Bournemouthiin lähteneeseen Clyneen.

Carragher jatkoi.

– Näyttää siltä, että James Milner on täysin hukassa oikeana puolustajana. En voi uskoa, että hän on pelannut vasempana puolustajana niin pitkään.

Naby Keïta maksoi paljon, mutta vaikuttaa hiljaiselta ja menettää palloja. Roberto Firmino ei näytä itseltään. Mohamed Salah ei näyttänyt mitään maanantaina, Carragher viittasi otteluun, jossa West Ham nappasi pisteen luvuin 1–1.

Liverpool johtaa Valioliigaa. Manchester United on viidentenä, 14 pistettä vihollistaan perässä.

– Tässä on syytä huoleen. Ei niinkään paineen suhteen. Sen suhteen, että Liverpool johtaa sarjaa. Liverpool ei vain näytä niin vahvalta, jos heillä on muutamia loukkaantumisia, Carragher jatkoi.