Jan Vertonghen vahvisti jättävänsä Tottenhamin

© Kuva: Getty Images

Belgian maajoukkueen toppari Jan Vertonghen on odotetusti vahvistanut, että hän on pelannut viimeisen ottelunsa Tottenhamissa.

Vertonghen, 33, siirtyi Spursiin kesällä 2012 hollantilaisesta Ajaxista ja pelasi seurassa 315 ottelua. Hänen sopimuksensa Tottenhamissa on nyt päättynyt.

– Minun aikani tässä seurassa tulee päätökseen. [Tämä on] surullinen päivä monesta syystä. Tulen kaipaamaan täällä tapaamiani ystäviä, seuran toimintaa pyörittäviä työntekijöitä, uudella upealla stadionilla pelaamista ja tietysti teitä kannattajia, kirjoittaa Vertonghen somessa.

– Kiitos kaikesta tuestanne vuosien varrella. Olette olleet uskomattomia. Meille on kertynyt monia uskomattomia muistoja, mutta nyt on hyvästien aika.

Vertonghenin lisäksi Tottenhamin jättää myös varamaalivahti Michel Vorm. Monet joukkueen pelaajista kiittivät kaksikkoa jo sunnuntaina Valioliigan päätöskierroksen jälkeen.

– Toivon ainoastaan kaikkea hyvää Jan Vertonghenille ja Michel Vormille, mitä ikinä he seuraavaksi tekevätkään. On ollut ilo jakaa pukuhuone ja pelata heidän molempien kanssa, kommentoi Harry Kane Instagramissa.

– Ikävä nähdä, kun kaksi näin mahtavaa tyyppiä lähtee tästä seurasta. Molemmat ovat mahtavia pelaajia, mutta vielä parempia ihmisiä. Meillä on lukemattomia yhteisiä muistoja, joita en ikinä unohda, sanoi Toby Alderweireld.

– Jään kaipaamaan näitä kahta. He ovat olleet iso osa uraani kentällä ja sen ulkopuolella noustuani akatemiasta edustusjoukkueeseen, kommentoi Harry Winks.