Vielä viime kaudella Valioliigassa pelannut Bournemouth on antanut potkut manageri Jason Tindallille, joka ehti työskennellä seurassa pitkään niin pelaajana kuin valmennuspuolellakin.

Bournemouthin verkkosivuilla julkaistussa tiedotteessa kerrotaan, että viime aikaiset tulokset ja peliesitykset ovat olleet selvästi odotettua huonompia. Tappioita liigakentillä on kertynyt jo neljä perätysten.

– Meistä tuntuu siltä, että nyt tarvitaan muutos, jotta annamme seuralle parhaan mahdollisen mahdollisuuden saavuttaa viime kesänä asetetut selvät tavoitteet, tiedotteessa todetaan.

– Haluamme kiittää Jasonia hänen palveluksistaan AFC Bournemouthille viimeksi kuluneiden 22 vuoden aikana. Hän on henkilö, josta ajatellaan lämpimästi seurassa. Hän oli tärkeässä roolissa, kun seuraa pelastettiin sen synkimmistä ajoista ja vietiin sen kaikkien aikojen mahtavimmalle seikkailulle.

Bournemouth hävisi tiistain kotiottelussaan Sheffield Wednesdaylle 1–2. Joukkue on Mestaruussarjan sarjataulukossa kuudentena eli viimeisellä nousukarsintoihin oikeuttavalla paikalla.