Manchester Cityn huippupuolustaja João Cancelo on nimennyt Chelsean laitahyökkääjä Christian Pulisicin hankalimmaksi vastustajaksi, kenet hän on Valioliigassa kohdannut.

Yhdysvaltojen maajoukkuetähti ei ole onnistunut vakiinnuttamaan paikkaansa Chelsean avauskokoonpanosta tällä kaudella, vaikka hän takoi debyyttikaudellaan lupaavat yhdeksän maalia ja neljä maalisyöttöä vyölleen.

Loukkaantumiset ovat rajoittaneet 22-vuotiaan peliaikaa noin muutenkin, antaen muille laitahyökkääjille tilaisuuden loistaa.

Artikkeli jatkuu kuvan jälkeen.

Christian Pulisic on pelannut tällä kaudella 18 valioliigaottelua, joissa on syntynyt vain yksi maali ja maalisyöttö. Kuva: Getty Images

Cancelo on sen sijaan ollut yksi Cityn parhaita pelaajia tällä kaudella ja auttanut Pep Guardiolan miehistön vakuuttavaan sarjajohtoon Valioliigan kärjessä.

Hän ei kuitenkaan ole kokenut kohtaamisiaan Pulisicin kanssa helpoiksi, minkä vuoksi portugalilainen pitää Chelsea-laituria hyvin korkeassa arvossa.

[readmore from=Chelsea]

– Minä juttelen tästä joukkuetovereitteni kanssa usein, vastasi Cancelo Star Sportsin haastattelussa kysyttäessä hänen hankalimmasta vastustajastaan Valioliigassa.

– Tämä saattaa kuulostaa oudolta, mutta minusta hankalin on Pulisic Chelseasta. Hän on todella taitava pallon kanssa ja nopea kuljetuksissaan. Joten minusta hän on kaikista hankalin.

Pulisic on jäänyt hyvin vähälle vastuulle Thomas Tuchelin saavuttua Stamford Bridgelle. Chelsean saksalaisluotsi, joka valmensi Pulisicia myös Dortmundissa, puhui laitahyökkääjän tilanteesta aiemmin tällä viikolla (lue lisää).