Englannin päävalmentaja Gareth Southgate on vahvistanut, että Liverpoolin keskuspuolustaja Joe Gomez jättää maajoukkueen palatakseen seuraansa tarkempaa lääkärintarkastusta varten.

Gomez, 23, loukkasi polvensa maajoukkueen harjoituksissa keskiviikkoaamuna, eikä hän täten osallistu Englannin seuraaviin otteluihin Irlantia, Belgiaa ja Islantia vastaan.

Southgaten mukaan kukaan ei ollut Gomezin lähettyvillä, kun hänen ”kivulias” polvivammansa tapahtui. Sekä Englannin että Liverpoolin leirissä toivotaan, ettei loukkaantuminen pitäisi häntä sivussa pitkään.

LUE MYÖS: Liverpoolille taas surkeita uutisia – keskuspuolustaja loukkaantui vakavasti maajoukkuetehtävissä

– En voi sanoa, miten vakava loukkaantuminen on kyseessä, koska häntä ei ole vielä skannattu, Southgate kertoi keskiviikkona lehdistölle.

[readmore from=Liverpool]

– Oli kuitenkin järkyttävää nähdä, miten paljon häntä sattui. Kukaan ei ollut hänen lähellä, kun loukkaantuminen tapahtui, enkä pitänyt siitä.

– Meidän on odotettava, jotta tiedämme lääkärintarkastuksen tulokset. Me kaikki toivomme hartaasti, ettei se olisi sitä, miltä se näyttää.

Liverpoolin puolustuksesta puuttuvat tällä hetkellä Gomezin lisäksi keskuspuolustaja Virgil van Dijk, laitapuolustaja Trent Alexander-Arnold sekä topparin tontilla tuurannut Fabinho.