Liverpool-kapteeni Jordan Hendersonin oli vaikea sulattaa joukkueen lauantain pistemenetystä. Lisäajan viime hetkillä vihelletty rangaistuspotku toi Brightonille kotinurmellaan arvokkaan pisteen sarjakärjestä (lue lisää).

Pallo vietiin toista kertaa ottelussa pilkulle VAR-tarkastuksen jälkeen, kun Andrew Robertson rikkoi Danny Welbeckiä boksissa. VAR oli hylännyt Liverpoolilta jo aiemmin kaksi maalia paitsioina, joista Mohamed Salah’n osuma evättiin varpaan mitalla.

Varsinkin viimeinen tilanne jätti Hendersonille jossiteltavaa.

– Meidän olisi pitänyt saada kolme pistettä. Kuka tähän voi olla tyytyväinen?, Henderson arvosteli pelin jälkeen lehdistölle.

– Welbeck sanoi minulle ettei se ollut rangaistuspotku. Jos seisoisimme tässä viikottain puhumassa näistä tapauksista, olisiko tämä selkeä rangaistuspotku? Ehkäpä tuomarit tietävät paremmin.

Pascal Gross ampui Brightonin toisen rangaistuspotkun sisään Neil Maupayn epäonnistuttua aiemmin. Ratkaisutilanne arvelutti myös isäntien Welbeckiä, jota rikottiin ennen tasoitusmaaliin johtanutta pilkkua.

– Saimme kevyen rangaistuspotkun, mutta otamme sen vastaan. Hän potkaisi minua ja sitten palloa, joten… Tuomari meni katsomaan tilanteen näytöltä ja teki päätöksensä, Welbeck totesi BT Sportille.

LUE MYÖS: