Everton-manageri Carlo Ancelotti sanoo, ettei nyt ole oikea aika puhua Jordan Pickfordista maalivahdin sorruttua jälleen yhteen virheeseen joukkueen 4-2-voitossa Brightonia vastaan.

Pickford pudotti pomppivan pallon rangaistusalueen sisällä, jonka jälkeen Neal Maupay käänsi pelivälineen sisään tasoittaakseen lukemat 1-1:een. Everton teki kuitenkin kolme maalia lisää ja marssi Valioliigan piikkipaikalle neljännen peräkkäisen voittonsa saattelemana.

Englannin maajoukkuevahti on tehnyt peräti 11 maaliin johtanutta virhettä sen jälkeen kun hän siirtyi Evertoniin elokuussa 2017 – enemmän kuin kukaan muu Valioliiga-maalivahti. Ancelotti ei kuitenkaan halunnut kritisoida Pickfordia julkisesti, kun joukkue on kokonaisuudessaan niin hyvässä vireessä.

Sky Sports Statto

@SkySportsStatto
🥅 @Everton's Jordan Pickford has made more errors leading to goals in @premierleague since August 2017 than any other keeper (11)

11 Jordan Pickford
10 Asmir Begovic
9 Martin Dubravka
8 Hugo Lloris

 

LUE MYÖS: Lähteet: Evertonin huippulupaus vaihtaa viimein maisemaa – siirtoneuvottelut PSG:n kanssa edenneet pitkälle

– Hän teki virheen, mutta mitään ei tapahtunut [ansaittujen pisteiden valossa], Ancelotti kertoi BBC:lle Brighton-voiton jälkeen.

[readmore from=Siirtouutiset]

– Me saimme kolme pistettä lisää ja se on kaikista tärkeintä. Tämä ei ole mielestäni oikea aika ja paikka puhua Pickfordista. Jos minulla on hänelle jotain sanottavaa sen jälkeen kun hän palaa [maajoukkuetauolta], puhun hänelle.

Viikko sitten Ancelotti kertoi, ettei hän havittele uutta maalivahtia Pickfordin tilalle. Evertonin kakkosvahtina toimii tällä kaudella Huddersfieldin entinen tanskalaisvahti Jonas Lössl, jolla on Valioliiga-kokemusta 69 ottelun verran.