Tottenham etsii vielä vahvistusta siirtomarkkinoilta – José Mourinho: ”Haluan hyökkääjän”

© Kuva: Getty Images

Tottenhamin päävalmentaja José Mourinho sanoo seuran tekevän kovaa töitä hankkiakseen uuden hyökkääjän ennen siirtoikkunan sulkeutumista.

Harry Kane on tällä hetkellä ainoa keskushyökkääjä Spursin miehistössä.

– Haluan hyökkääjän, kommentoi Mourinho Sky Sportsin mukaan.

– Mutta haluan tehdä erittäin selväksi, että seura – sanoo sitä sitten seuraksi tai johdoksi yläpuolellani – tietää, että tarvitsen hyökkääjän ja myös he haluavat hyökkääjän.

– Uskon, että saan hyökkääjän. Minä todella uskon niin.

– Tarvitsemme sitä joukkueen tasapainoa varten. Tällä hetkellä joukkueesta on tulossa todella tasapainoinen ja meillä on eri vaihtoehtoja eri pelipaikoille.

Mourinhon mukaan alkavan kauden otteluruuhka korostaa entisestään Tottenhamin tarvetta hyökkääjälle. Spurs pelaa heti kauden alkajaisiksi kolme ottelua viikon sisällä.

– Me ymmärrämme nyt enemmän kuin koskaan aiemmin, että tarvitsemme sitä [tasapainoa].

Jürgen Klopp sanoi tässä yksi päivä, että Liverpool ei ole oligarkkien tai maiden omistama seura. Me olemme samassa tilanteessa, joten me emme ole sellainen seura, joka voi käyttää omaisuuden pelaajiin.

Tottenham on tänä kesänä vahvistanut joukkuettaan jo laitapuolustaja Matt Dohertylla (Wolverhampton), keskikenttäpelaaja Pierre-Emile Højbjergillä (Southampton) ja maalivahti Joe Hartilla (Burnley).