Tottenhamin päävalmentaja José Mourinho ei peitellyt pettymystään hänen joukkueensa hävittyä torstaina Eurooppa-liigassa belgialaisen Royal Antwerpin vieraana 0-1.

Mourinho oli vaihtanut lähes koko avauskokoonpanonsa edellisestä ottelusta, mutta portugalilaisluotsi myönsi yllätystappion jälkeen, että hän odotti reservipitoiselta joukkueeltaan enemmän. Tottenham teki tauolla tappioasemassa neljä vaihtoa, mutta muutokset eivät tuottaneet toivottua tulosta. Spurs ei laukonut jälkimmäisellä jaksolla kertaakaan maalia kohti.

– Olisin halunnut tehdä 11 [vaihtoa tauolla]! sanoi Mourinho Metron mukaan.

– En tehnyt viittä vaihtoa [tauolla], koska tiesin, että edessä oli vielä pitkä 45-minuuttinen. Yritin parantaa tilannetta tauolla, mutta se ei riittänyt. Toisella jaksolla pelimme parani.

– Antwerp sai lopulta, mitä se ansaitsi. Paras joukkue voitti ja huonoin hävisi.

Mourinho sanoi suoraan, että hänellä on torstain jälkeen entistä selkeämpi käsitys, ketkä kuuluvat hänen ihanneavaukseensa.

– Te tiedätte, mikä meidän paras joukkueemme on.

– Minusta pelaajat ansaitsevat aina mahdollisuuden [näyttää osaamistaan]. Meillä on iso joukkue. Tämä oli myös mahdollisuus heille tarttua tilaisuuteen kaksin käsin ja pyytää enemmän [vastuuta].

– Tämän illan jälkeen minun on todella helppo tehdä valintoja tulevaisuudessa.

Mourinholta kysyttiin vielä erikseen Dele Allista, joka oli yksi tauolla vaihtoon otetuista pelaajista. Mourinho on kritisoinut tämän kauden aikana avoimesti Allia, joka on jäänyt vähälle vastuulle.

– En halua analysoida yksilöitä. On reilua sanoa, että huonosti esiintyvät pelaajat vaikuttavat joukkueen suoritukseen, mutta myös joukkueen suoritus vaikuttaa pelaajan esitykseen. Minä en aio nostaa nimiä pöydälle.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Bad perfomances deserve bad results. Hope everyone in this bus is as upset as I am. Tomorow 11 AM training.

Henkilön Jose Mourinho (@josemourinho) jakama julkaisu