Englannin A-maajoukkue pelaa seuraavalla maajoukkuetauolla kolme ottelua.

Ystävyysottelussa vastaan asettuu Wales ja Kansojen liigassa Englanti ottaa mittaa niin Belgiasta kuin Tanskastakin.

Englannin A-maajoukkueen päävalmentaja Gareth Southgate tiedottaa lokakuun maaotteluihin kutsutuista pelaajista perjantaina.

Tottenhamin pelaajista mukana on todennäköisesti Harry Kane, Eric Dier ja Harry Winks. Tottenham on parhaillaan rajussa otteluruuhkassa, sillä seura pelaa jopa yhdeksän ottelua 24 päivän sisällä. Tottenham on mukana Eurooppa-liigan karsinnoissa, jonka lisäksi José Mourinhon miehistö on pelannut Valioliigan ja liigacupin otteluita.

Mourinho pyytää Southgatea käyttämään järkeä Tottenhamin pelaajien peluutuksen kanssa maajoukkuetauolla.

– Kun sinulla on käytössä Kanen kaltainen pelaaja ja haluat voittaa kaikki ottelut, peluutat häntä, mutta sitä ei voi tehdä jatkuvasti. Uskon heidän (Englannin A-maajoukkueen valmennusjohto) välittävän pelaajista, enkä usko, että he haluavat olla liitettyinä johonkin, joka voi olla seurausta liian suuresta ottelumäärästä, Mourinho viittasi loukkaantumisiin.

Tottenhamin pelaajat ovat alkaneet kärsimään loukkaantumisista liian vauhdikkaan ottelurytmin seurauksena.

– Toivottavasti he ymmärtävät, mitä pelaajilleni on tapahtunut. Se on vain toivoni, enkä aio soittaa heille siihen liittyen. En kysy tai pyydä, enkä painosta. He ansaitsevat vapautensa valita ja kunnioitan heitä.

Lähde: Times