Tottenham hävisi sunnuntaina Valioliigan kärkipään kamppailussa Leicesterille lukemin 0-2. Spurs on nyt pelannut kolme peräkkäistä ottelua ilman voittoa. Lue ottelusta lisää tästä!

Lontoolaisseuran manageri José Mourinho nousi jo aiemmin viikolla otsikoihin Liverpool-tappion jälkeen. Portugalilaisen mukaan Spurs ei ansainnut tappiota kyseisestä kamppailusta. Sama kaava jatkui myös sunnuntain tappion jälkeen.

– Emme aloittaneet ottelua hyvin. Voisin puhua yksilöistä, mutta en tee sitä. Toisella jaksolla päästimme maalin kesken painostusjaksomme. Se oli hankalaa, mutta reagoimme siihen positiivisesti. Kasper Schmeichel teki muutaman huipputorjunnan. Ilman niitä olisimme voineet päästä peliin mukaan, Mourinho totesi ottelun jälkeen Sky Sportsille.

– Hävisimme ottelun rankkarilla ja omalla maalilla, mutta lopputulos kertoo vastustajan hallinneen ottelua. Se ei ole totta. Se ei ollut ottelu, jonka he ansaitsivat voittaa tai me ansaitsimme hävitä. Se ei ollut hyvä peli. Se oli surkea ottelu, portugalilainen jatkoi.