Tottenhamin voitoton putki Valioliigassa venyi jo neljän ottelun mittaiseksi, kun Wolverhampton nousi loppuhetkillä 1-1-tasapeliin Tanguy Ndombélén salamamaalista huolimatta sunnuntai-iltana.

Tottenham-manageri José Mourinho oli pettynyt pelaajiensa esitykseen etenkin toisella jaksolla, jolloin se ei saanut aikaan yhtäkään laukausta kohti maalia. Tauolla portugalilaisluotsi käski pelaajiaan hyökkäämään, mutta hänen miehistönsä ei onnistunut vastaamaan kyseiseen pyyntöön.

– Yksi piste Wolvesista ei ole normaalisti huono tulos, mutta kun teemme maalin ensimmäisellä minuutilla ja kontrolloimme peliä, emmekä tee enempää maaleja 89 minuutin aikana, tunnemme olomme turhautuneiksi, Mourinho harmitteli ottelun jälkeen BBC Sportille.

LUE MYÖS: Tottenhamin ex-pelaaja pettyneenä: Tämä ratkaisu José Mourinholta maksoi voiton – ”Lopulta väistämätön tapahtui”

– En halua sanoa paljoa. Tiedän miten valmistelin joukkueen, tiedän mitä pyysin pelaajilta, tiedän mitä sanoin heille puoliajalla. Tiedän kaiken sen, mutta en halua sanoa enempää. Annan tietysti kunniaa myös Wolvesille, mutta meillä ei ollut kunnianhimoa ja halua hakea pelistä tämän enempää.

[readmore from=Tottenham]

– Ottelu oli hallussamme. Meillä oli 89 minuuttia aikaa osua uudelleen, emmekä osuneet. Minusta se oli ongelma. Syvältä puolustaminen ei ollut aikeemme. Kysykää vaikka pelaajilta, mitä sanoin heille puoliajalla. Jos he eivät pystyneet parempaan, se johtui siitä, etteivät he pystyneet parempaan.

– Kyse ei ollut vain siitä, etteivät he tehneet maaleja. Kyse oli siitä, miten emme olleet myöskään vaarallisia tai kunnianhimoisia. Se on huolenaihe, että teemme aikaisen maalin, emmekä silti voita otteluita.

Tasapeli jätti Tottenhamin viidenneksi Valioliigan sarjataulukossa, kuuden pisteen päähän sarjakärki Liverpoolista. Seuraavaksi Mourinhon miestö saa vastaansa neljän pelin tasapeliputkessa olevan Fulhamin.