Valioliigan ottelukierros numero 20 huipentuu torstai-iltana, kun Tottenham ja Liverpool kohtaavat erittäin jännittävässä kärkipään ottelussa.

Joukkueet ovat kohdanneet aiemmin tällä kaudella kerran. Joulukuussa Anfieldilla pelatussa ottelussa Liverpool oli vahvempi maalein 2-1.

Tuon ottelun moni varmasti muistaakin, sillä pestiinhän siitä jälkipyykkiä useamman päivän ajan. Lähinnä siksi, että Tottenhamin manageri José Mourinho ei sulattanut tappiota, eikä myöskään Jürgen Kloppin käytöstä ottelussa (lue lisää).

Aihe nostettiin vähemmän yllättäen uudelleen esille ottelun alla pidetyssä lehdistötilaisuudessa.

Mikään ei ole muuttunut. Mourinho seisoo edelleen sanojensa takana. Special One on yhä samaa mieltä siitä, että hänet ajettaisiin kentältä ulos, mikäli hän käyttäytyisi kuin Klopp.

– Voin sanoa, että kun en käyttäytynyt hyvin, maksoin siitä hinnan, Mourinho sanoi lehdistölle.

– Ja maksoin hinnan kahdella tavalla: ensimmäinen niistä oli otteluiden katsominen pukuhuoneen televisiosta ja toinen tapa oli maksaa suuria sakkoja.

– Mielestäni joillekkin muille kavereille (lue: Klopp) ei tapahdu samalla tavalla.

[readmore from=Tottenham]

Mourinho myönsi kunnioittavansa Kloppia, joka on johdattanut Liverpoolin viime kausien aikana sekä Valioliigan mestaruuteen että Mestarien liigan voittoon, mutta ystäväksi hän ei Kloppia kutsu.

– En ole Jürgenin ystävä, koska en ole koskaan viettänyt aikaa hänen kanssaan, Mourinho kertoi.

– Kun tunnet henkilön hyvin, voit sanoa: ”Pidän hänestä, hän on ystäväni” tai ”En pidä hänestä, hän ei ole ystäväni”.

– Jürgenin kanssa olen viettänyt aikaa viisi minuuttia ennen ottelua ja viisi minuuttia ottelun jälkeen. Voin sanoa Jürgenista, että hän on kollegani, jota kunnioitan, ja jonka kanssa minulla ei ole mitään ongelmia.

– Ja uskon, että hän ajattelee kanssani samalla tavalla. Välillämme ei ole mitään ongelmia.

LUE MYÖS: Ennakkopaketti Valioliigan huippuotteluun Tottenham-Liverpool: Poissaolijat, mistä näet pelin, arvioidut avaukset ja valmentajien kommentit

Tottenhamin ja Liverpoolin välinen valioliigaottelu starttaa tänä iltana kello 22:00 Suomen aikaa. Ottelun näet suorana lähetyksenä V Sport Jalkapallo -kanavalta sekä Viaplayn suoratoistopalvelusta.