Karua lueteltavaa – Jürgen Klopp antoi tilannepäivityksen muun muassa Virgil van Dijkistä: ”Polvi ei näytä siltä, miltä sen pitäisi”

© Kuva: Getty Images

Liverpoolin keskuspuolustaja Virgil van Dijk on vielä pitkään sivussa pelikentiltä, vaikka pääsikin aloittamaan kevyen kuntouttavan harjoittelun parisen viikkoa sitten. Liverpoolin manageri Jürgen Klopp antoi pienen tilannepäivityksen Liverpoolin loukkaantuneista pelaajista.

Van Dijk loukkasi vakavasti ristisiteensä lokakuussa pelatussa Merseysiden derbyssä Evertonia vastaan, ja vamma vaati leikkaushoitoa. Kloppin mukaan van Dijkin kuntoutus etenee hyvin. Kloppin kommenteista voi tosin päätellä, kuinka vakavasta polvivammasta van Dijkin kohdalla on kyse.

– Olemme totta kai yhteydessä. Olosuhteisiin nähden hän voi hyvin.

– Ollakseni rehellinen, hänen polvensa ei näytä hyvältä. Se ei näytä siltä, miltä polven pitäisi näyttää, mutta siihen nähden, että polvi on operoitu ja miten vähän siitä on aikaa, se näyttää ihan hyvältä.

Lisäksi Klopp antoi ennen Mestarien liigan ottelua Ajaxia vastaan päivitystä Trent Alexander-Arnoldin ja Xherdan Shaqirin vammoista. Kumpikaan ei ole tiistaina mukana Ajaxia vastaan vielä. Myös James Milner on sivussa Ajaxia vastaan saatuaan takareisivamman viime ottelussa Brightonia vastaan. Sen sijaan Naby Keïta saattaa olla jo tiistaina käytettävissä parhaassa tapauksessa.

– Heidän (Alexander-Arnold ja Shaqiri) pelaamisensa lähenee, mutta en usko heidän olevan vielä käytettävissä tiistaina. Nabyn tilannetta pitää vielä tarkkailla. Trentin tilanne vaikuttaa ihan hyvältä, mutta kukaan ei antanut minulle vielä vihreää valoa ottaa häntä mukaan harjoituksiin. Hän ei ole harjoitellut joukkueen kanssa, Klopp kertoi Goalin mukaan.

Kloppin mukaan Alexander-Arnold saattaa kuitenkin nousta joukkueeseen melko pian Ajax-ottelun jälkeen.

– Näin hänet tänään tekemässä kuntoutusta, ja se näytti ihan hyvältä, mutta en voi päättää milloin kuntoutus on tehty loppuun. Käytän pelaajia vasta sitten, kun saan vihreää valoa. Mutta melko kokenut silmäni näki, ettei hänen kanssaan mene välttämättä enää pitkään, Klopp arveli.

LUE MYÖS:


PÄIVÄN VIHJE: SOUTHAMPTON – ARSENAL

Arsenalin ykköstykistö on kehässä – painuuko viikonlopun cup-nyhjäys unholaan?