Liverpoolin entinen keskikenttäpelaaja ja nykyinen jalkapalloasiantuntija Jamie Redknapp pelkää Jürgen Kloppin lähtevän lähitulevaisuudessa Anfieldilta.

Liverpool tarvitsi kipeästi uutta topparia viime kuussa, kun Virgil van Dijk, Joe Gomez, Joel Matip ja Fabinho olivat kaikki samaan aikaan sivussa loukkaantumisten takia.

Sen sijaan että Liverpool olisi käyttänyt suuren siirtosumman huippuluokan toppariin, päätti seura hankkia talven siirtoikkunasta Ben Daviesin noin 2 miljoonalla punnalla Prestonista ja Ozan Kabakin lainasopimuksella Schalkesta.

LUE MYÖS: Ennakkopaketti Valioliigan huippuotteluun Liverpool−Man City: Poissaolijat, mistä näet pelin ilmaiseksi, arvioidut avaukset ja valmentajien kommentit

Klopp kertoi lehdistölle, ettei hänellä ollut käytettävissään tämän enempää rahaa. Redknappin mukaan Liverpool-managerin kommenteilla saattoi kuitenkin olla syvempi tarkoitus.

– Jürgenin kommentit olivat mielestäni hyvin mielenkiintoisia. Aistin hänessä turhautumista, koska hän todella halusi uuden pelaajan, Redknapp kertoi Mirrorille.

– Ongelma oli tietenkin se, että kenet Liverpool olisi voinut ostaa van Dijkin tilalle? Seura ei voinut käyttää 50-60 miljoonaa euroa uuteen huipputoppariin tietäen, että joukkueen paras pelaaja tekee paluun kauden lopussa. Se olisi voinut aiheuttaa vain lisää ongelmia.

[readmore from=Liverpool]

Järkevistä perusteluista huolimatta Kloppin turhautuminen seuran vähäiseen tukeen siirtomarkkinoilla voi Redknappin mielestä johtaa Liverpool-managerin lähtöön. Tällöin siirtoa esimerkiksi Bayern Müncheniin voitaisiin pitää mahdollisena.

– Olin yllättynyt Jürgenin kommenteista. Ehkä muutaman vuoden kuluttua hän haluaa jättää Liverpoolin ja siirtyä valmentamaan Bayern Münchenin kaltaista seuraa, Redknapp jatkoi.

– Se seura tuntuu aina kutsuvan paljon saksalaisia pelaajia ja managereita puoleensa.