”En edes tiedä, miten säännöt nykyään menevät” – Kevin De Bruyne turhautui Manchester Cityn hylätystä maalista

© Kuva: Getty Images

Manchester City hävisi lauantai-iltana Tottenhamille 0-2-lukemin (lue otteluraportti).

Pep Guardiolan miehistö onnistui kertaalleen maalinteossa, mutta osuma hylättiin Mike Deanin tekemän VAR-tarkastuksen jälkeen. Aymeric Laporte laukoi pallon maaliin ensimmäisellä puoliajalla Gabriel Jesusin pudotuksesta, jota ennen pallo kävi kuitenkin brassihyökkääjän kädessä.

Puoliaikavihellyksen koittaessa Manchester Cityn pelaajat jakoivat vahvan mielipiteensä hylätystä maalista tuomaristolle. Ottelun jälkeen Kevin De Bruyneltä kysyttiin, minkälaisen keskustelun he tuomariston kanssa kävivät.

– En rehellisesti edes tiedä, miten säännöt nykyään menevät. Luulin, että jos pallo osuu tämän kohdan yläpuolelle, se ei ole uusimpien sääntömuutosten jälkeen enää käsivirhe, De Bruyne sanoi turhautuneena Sky Sportsille osoittaessaan hauikseensa.

– Kaikki tietävät, että pallo osui häntä tähän, mutta rehellisesti en tiedä sääntöjä. Ne muuttuvat. Huomenna tai ylihuomenna tilanne näkyy uudelleen joltain kanavalta ja he (asiantuntijat) sanovat tuomarin tehneen oikean päätöksen. Sillä ei siis ole nyt mitään väliä.

– Olen pelannut jalkapalloa ammattilaisena 12 vuoden ajan. Ensimmäisen yhdeksän vuoden aikana säännöt eivät muuttuneet lainkaan, mutta viimeisen kolmen vuoden aikana muutoksia on tullut paljon. En tiedä miksi. Jalkapallo on todella kiva peli, mutta sääntöjä laativien ihmisten tulisi olla he, jotka ovat sen sisällä.


Everton – Liverpool | Liverpool on punainen!

Juhliiko Pool Merseysiden derbyssä? Vieraskertoimissa tarjolla herkkua!