Useampi Chelsean pelaaja on saanut koronavirustartunnan, kertoo The Times. Seura ei kuitenkaan ole nimennyt lehdelle pelaajien nimiä tai niiden tarkkaa määrää.

Koronatartunnan saaneet pelaajat eivät ole liittyneet Chelsean harjoituksiin, jotka potkaistiin käyntiin viime perjantaina. He jäävät hallituksen ohjeituksen mukaisesti kymmenen päivän eristykseen, jonka jälkeen he voivat liittyä Frank Lampardin harjoitusvahvuuteen testattuaan ensin negatiivisesti.

Daily Mailin mukaan Chelsean harjoituksista ovat puuttuneet ainakin Kreikassa lomailleet Christian Pulisic, Tammy Abraham, Fikayo Tomori ja Mason Mount. Lehti ei kuitenkaan väitä, että juuri he olisivat saaneet koronavirustartunnan.

[readmore from=Chelsea]

Valioliigaseurat ovat kärsineet positiivisten testitulosten kasvaneesta määrästä pelaajien palattua lomilta viimeisen kahden viikon aikana. Viime viikolla harjoituksiin palasi 12 pääsarjajoukkuetta, joiden joukosta löytyi yhteensä 14 positiivista tapausta.

Kyseisiin seuroihin lukeutuvat Sheffield United, Brighton ja West Ham. Chelsea ja Arsenal järjestivät testikierroksensa viime viikon lopulla. Timesin mukaan suurin osa valioliigapelaajista on viettänyt lomansa juurikin Kreikassa.