Crystal Palace ja Fulham ovat aloittaneet tutkinnan Luka Milivojevicin ja Aleksandar Mitrovicin koronarikkomuksista. Serbian maajoukkuekaksikko kuvattin sosiaalisessa mediassa yhdessä Uudenvuoden juhlinnassa.

Videon kuvasi ja julkaisi Instagram-tilillään Fulham-hyökkääjä Mitrovicin pitkäaikainen kumppani Kristina Janjic.

Janjicin päivitys paljasti Milivojevicin ja Mitrovicin juhlineen vuoden vaihtumista Lontoossa ainakin seitsemän muun aikuisen kanssa. Myöhemmässä päivityksessä pelaajat kuvattiin pelaamassa jalkapalloa toistensa ja tuntemattoman kolmannen miehen kanssa.

Myös Palace-kapteeni Milivojevicin vaimo Milica on merkitty päivityksiin. Janjic on sittemmin poistanut koko Instagram-tilinsä.

Fulhamin sunnuntain valioliigaottelu Burnleya vastaan jouduttiin keskiviikon Tottenham-pelin tavoin siirtämään myöhempään ajankohtaan (lue lisää).

Myös Tottenham on ollut pettynyt kolmen pelaajansa toimintaan. Spursin pelaajista Erik Lamela, Sergio Reguilón ja Giovani Lo Celso jäivät sosiaalisessa mediassa kiinni yhteisestä Uudenvuoden juhlinnasta.

Lisäksi West Hamin Manuel Lanzini oli mukana pirskeissä.

– Olemme todella pettyneitä ja tuomitsemme nämä kuvat joistakin pelaajistamme jouluna yhdessä perheidensä ja ystäviensä kanssa. Erityisesti huomioidessamme ne uhraukset joita jokainen tässä maassa on joutunut tekemään pitääkseen itsemme turvassa pyhinä, Spurs kirjoitti tiedotteessaan.

Lähteet: The Sun, Sky Sports