West Hamin ranskalaistoppari Kurt Zouma nousi tiistaina otsikoihin, kun video hänen eläinrääkkäyksestään levisi sosiaalisessa mediassa. Tyrmistyttävällä videolla Zouma, 27, kohteli lemmikkikissaansa brutaalilla tavalla.

Videon aluksi Zouma nostaa keittiössään kissansa ilmaan, pudottaa sen sitten kohti lattiaa ja potkaisee kissan huoneen poikki kuin jalkapallon. Sitten Zouma ajaa kissaansa takaa kotinsa ruokasalissa ja heittää molemmat kenkänsä kohti karkuun säntäilevää kissaa.

Videon lopuksi Zouman poika nostaa kissan ilmaan, kunnes Zouma läväyttää kissaa niin voimakkaasti avokämmenellä päähän, että tämä putoaa iskun voimasta pojan käsistä.

West Ham julkaisi tiistaina tiedotteen, jossa se kertoi harkitsevansa rangaistusta Zoumalle. Keskiviikkona Zouma myös sai rangaistuksen, kun seura antoi hänelle enimmäissakon, jonka se voi tässä vaiheessa antaa. Lehtitietojen mukaan sakon suuruus on 250 000 puntaa.

West Hamin fanit puolestaan tekivät jo tiistain kotiottelussa Zoumalle selväksi, että tällainen käytös on kaikkea muuta kuin hyväksyttävää. Lontoon olympiastadionin yleisö buuasi joka kerta, kun Zouma koski palloon. Myös Watfordin kannattajat antoivat pilkkalauluillaan pienen muistutuksen Zoumalle. Samaa lienee luvassa myös jatkossa.

LUE MYÖS: Valioliigapuolustaja rääkkäsi kissaansa – UFC-tähti räjähti: ”Yritäpä potkaista minua, paskahousu!”

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Alessandro Schiavone

@journ9ale
The boo boys were out in full force whenever Kurt Zouma had the ball, reverberating around the London Stadium. But the Chelsea flop didn't let it affect his performance! #whufc #westham #premierleague #WHUWAT #france #saintetienne #stokecity #chelseafc

Talk

@TalkTV
Watford fans chant and boo at Kurt Zouma less than 24 hours after a shocking video surfaced of him attacking his pet cat.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Artikkelin sisältöä muokattu 9.2. kello 17:11 – muokattu tietoa Zouman saamasta rangaistuksesta.