Uutisoimme hiljattain The Timesin saamien tietojen pohjalta, että Tottenham olisi päässyt Internazionalen kanssa sopuun Lautaro Martínezin hankinnasta.

Martínezin agentti Alejandro Camano on kuitenkin puuttunut nopeasti peliin tyrmätäkseen asiakkaansa mahdollisen jättisiirron Lontooseen. Camanon mukaan 23-vuotias on tyytyväinen Milanossa.

– Lautaro on tyytyväinen Interissä ja Italiassa. Hän on tehnyt päätöksen jäädä, kertoi Camano sunnuntaina FC Inter 1908 -sivustolle.

– Hän ei tule koskaan taistelemaan Interin kanssa lähteäkseen seurasta. Ei koskaan. Lautaro on Interin pelaaja ja tyytyväinen Italiassa.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
Lautaro Martinez’ agent Alejandro Camano again: “He’s never gonna have a fight with Inter to leave the club. Never. Lautaro’s an Inter player and he’s happy in Italy”, he told @fcin1908it about Spurs interest. 🇦🇷 #THFC #Lautaro

Siirtoekspertti Fabrizio Romano puolestaan uutisoi, ettei Internazionale aio luopua kahdesta parhaasta hyökkääjästään saman siirtoikkunan aikana. Timesin välittämät tiedot sovitusta siirtosummasta joutaisivat tässä tapauksessa roskakoriin.

[readmore from=Siirtouutiset]

Interin maalitykki Romelu Lukaku on jo kovaa vauhtia matkalla Chelseaan, eikä se tämän takia aio myydä Martínezia eteenpäin.

Tottenham teki 70 miljoonan euron tarjouksensa Argentiinan maajoukkuehyökkääjästä jo muutama päivä sitten, mutta Chelsean päästyä sopuun Lukakun 115 miljoonan euron jättikaupasta, ei Inter aio hyväksyä pohjoislontoolaisseuran ehdotusta.

Martínezin sopimus Serie A:n hallitsevan mestarin kanssa päättyy vuonna 2023. Hyökkääjää on yhdistetty vahvasti myös Arsenalin riveihin.