Manchester Unitedin kolmosvahti Lee Grant on vihjannut lähtevänsä Old Traffordilta, ellei hänen peliaikansa Ole Gunnar Solskjærin alaisuudessa jollain ihmeen kaupalla lisäänny.

Grant on ollut Manchester Unitedissa vuodesta 2018 lähtien, mutta pelannut vain kaksi kilpailullista ottelua joukkueen ykkösmiehistössä. David De Gea, Dean Henderson ja Sergio Romero ovat kaikki olleet nokkimisjärjestyksessä 38-vuotiaan edellä.

Grant on aiemmin pelannut säännöllisesti Sheffield Wednesdayn, Burnleyn ja Derbyn tolppien välissä. Unitedissa vastuuta ei kuitenkaan ole näiltä näkymin luvassa, minkä vuoksi veteraanivahti havittelee vielä yhtä tilaisuutta toisen seuran ykkösvahtina ennen eläkkeelle jäämistä.

Grantin sopimus Manchester Unitedin kanssa umpeutuu ensi kesänä.

– Sillä ei ole väliä, miten pitkällä urasi on. Olet aina turhautunut, kun et pääse viikonloppuna pelaamaan, Grant kertoi The Sunille.

– Tiedän olevani Manchester Unitedissa, missä edelläni on osa maailman parhaita maalivahteja, mutta sisälläni palaa silti tämä tietynlainen itsekunnioitus ja ammattimaisuus. Vaikka arvostankin rooliani täällä, haluan pelata.

– Jos puhut asiasta vaimolleni, hän sanoo: ”Minun on saatava hänet pelaamaan, koska kun hän tulee kotiin, en koskaan tiedä minkälaisen ihmisen kanssa minun on tultava toimeen.”

[readmore from=Manchester-United]

– Kotona kävelen kuin zombi ja valitan siitä, miten en ole tarpeeksi hyvä pelaamaan, vaikka annan harjoituksissa kaikkeni ja työskentelen korkealla tasolla. Haluan siitä kaikesta lopuksi palkinnon, eli sen viikonlopun ottelun. Juuri sitä minä ikävöin.

– Aion katsoa, mikä olisi ensi kaudella parasta minun omalta kannaltani. Olisi tietysti hienoa, jos United pitäisi näkemästään ja yhteistyömme jatkuisi, mutta haluanko viettää loppu-urani tällaisessa asemassa? Vai haluanko mennä ja hurrata viimeisen kerran jossain muualla?

Älä missaa hetkeäkään siirtomarkkinoilla, vaan hyppää LIVE-seurantaamme TÄSTÄ!