Leedsin Elland Roadilla eletään tuskaisia aikoja, mitä jalkapalloilulliseen toimitukseen tulee.

Kun Marcelo Bielsan opeilla yhä etenemään pyrkivä kotijoukkue oli pelannut lauantain valioliigaotteluaan Tottenhamia vastaan vain hieman yli vartin, oli taululla jo tilanne 0-2.

10. minuutilla Spurs-pelaajista onnistui puolustaja Matt Doherty, reilua viittä minuuttia myöhemmin tulokaspelaaja Dejan Kulusevski.

Tottenham lähti otteluun välttääkseen neljän liigapelin häviämisen kuukauden sisällä – rekordin jollaisesta seurassa ei ole kärsitty sitten vuoden 2003. Nyt näyttää siltä, että Leeds osui vastustajana tätä tarkoitusta varten erinomaiseen rakoon.

Juuri tämän tekstin julkaisun jälkeen Harry Kane upotti pallon jälleen Illan Meslierin taakse, tilanne on puolen tunnin pelin jälkeen jo 0-3.

Leeds on näiden osumien jälkeen päästänyt sarjakaudella jo 59 maalia – neljä enemmän kuin selkein putoajakandidaatti Norwich.

Päivitetty 26.2.2022 klo 15.00: kolmas maali