Virallista: Aston Villa sinetöi odotetun jättikaupan

© Kuva: Getty Images

Aston Villa on keskiviikkoaamuna vahvistanut viimeistelleensä Leon Baileyn hankinnan saksalaisseura Bayer Leverkusenista.

Bailey on läpäissyt lääkärintarkastuksensa puhtain paperein ja allekirjoittanut vuoteen 2025 ulottuvan sopimuksen Villa Parkilla. 23-vuotiaan siirtokorvauksesta seurat pääsivät sopuun jo viime viikolla.

Mediatietojen mukaan Aston Villa pulitti huippulaiturista 32 miljoonaa euroa, mikä tekee hänestä seurahistorian kolmanneksi kalleimman hankinnan Emi Buendían (38,4 miljoonaa euroa) ja Ollie Watkinsin (34 miljoonaa euroa) jälkeen.

– Leon on erittäin jännittävä nuori hyökkääjä. Hän on nopea ja luova. Hän on nauttinut menestyksekkäästä urasta Leverkusenissa, ja nyt odotamme innolla, että pääsemme katsomaan, miten hän näyttää taitonsa ja kykynsä Aston Villan paidassa Valioliigassa, kommentoi päävalmentaja Dean Smith seuran verkkosivuilla.

Bailey on pelannut 10 kertaa Jamaikan A-maajoukkueessa. Hän vietti edelliset kolme ja puoli vuotta Leverkusenissa, minkä aikana hän teki 39 maalia ja antoi 22 maalisyöttöä. Baileylla on kokemusta sekä Mestarien liigan että Eurooppa-liigan kentiltä.

LUE MYÖS: