Manchester United onnistui kaatamaan paikallisvastustaja Manchester Cityn Englannin liigacupin välierien toisessa osaottelussa. Kamppailu Etihadilla päättyi värikkäiden vaiheiden jälkeen 0-1.

Se ei kuitenkaan riittänyt viemään Unitedia finaaliin, sillä City voitti avausosan 3-1, ja eteni finaaliin yhteismaalein 3-2. Finaalissa vastaan asettuu Aston Villa, joka kukisti välierissä Leicesterin.

Kotijoukkue City hallitsi kenttätapahtumia selvästi ensimmäisellä jaksolla, mutta avauspuolikkaan ainoasta osumasta vastasi vierasjoukkue. Nemanja Matić laukoi komealla laukauksella Unitedin johtoon 35. minuutilla.

Myös City sai pallon kertaalleen verkkoon avausjaksolla, mutta Raheem Sterlingin osuma hylättiin paitsiona.

United pääsi peliin paremmin mukaan toisella jaksolla, mutta kotijoukkue loi silti avausjakson tapaan paremmat maalipaikat. Noin tunnin kohdalla Sterling pääsi yksin läpi, mutta epäonnistui viimeistelyssään. Muutamaa minuuttia myöhemmin David Silvalle avautui avopaikka, mutta mies päätti vielä syöttää, ja tilanne kuivui kasaan.

Vieraiden urakka vaikeutui huomattavasti ottelun 75. minuutilla, kun Matić sai ulosajon toisen keltaisen kortin myötä. Serbialainen keskikenttäpelaaja keskeytti rikkeellään kotijoukkueen nopean vastahyökkäyksen, ja hänen pelinsä päättyi siihen.

Hyvistä paikoista huolimatta lisäosumia ei enää nähty. Aston Villan ja Manchester Cityn välinen liigacupin finaali pelataan Wembleylla maaliskuun ensimmäinen päivä.