West Ham voitti Manchester Unitedin keskiviikkona vieraskentällä 1-0 liigacupin kolmannella kierroksella.

Hammers siirtyi johtoon yhdeksännellä minuutilla mainiosti rakennetusta hyökkäyksestä. Ryan Fredericks puikkelehti parin Unitedin puolustajan ohi ennen kuin syötti takaviistoon Manuel Lanzinille, joka sijoitti pallon takakulmaan.

Avausjakso eteni maalin jälkeen kotijoukkueen hallinnassa, mutta tauolle mentiin West Hamin johdossa.

Toinen puolisko noudatti pitkälti samaa kaavaa kuin ensimmäinenkin: Manchester United piti palloa ja puski päätään seinään.

Kotijoukkue piristä pelaamistaan vaihdoilla, kun Mason Greenwood ja Bruno Fernandes tulivat kentälle, mutta kummastakaan ei ollut nostamaan isäntiä tasoihin.

West Hamilla oli loppuhetkillä parikin saumaa tuplata johtonsa, mutta ensin Andri Jarmolenkon kuti lähietäisyydeltä tärähti tolppaan ja sitten Mark Noble laukoi suoraan maalivahti Dean Hendersonin syliin.