Liverpool on tiettävästi paikkaamassa vuotavia takalinjojaan Prestonista saapuvalla Ben Daviesilla. Kahden miljoonan kauppa vaikuttaa pieneltä, eikä saapujan profiilikaan ole massiivinen, joten tuntuu loogiselta uskoa tietoihin, joiden mukaan seura hakee vielä muitakin vahvistuksia toppari-tonteilleen.

Daily Mail ja Goal tietävät kertoa, että Marseillen kroatialaispuolustaja Duje Caleta-Car olisi ollut jo aloittamassa matkaansa Merseysidelle, kun ranskalaisseura päätyikin torppaamaan siirron, ollessaan kyvytön hankkimaan 24-vuotiaalle paikkaajaa. Marseillessa ongelmia riittää; joukkueen ottelu Rennesiä vastaan siirrettiin viime lauantailta, seuran omien kannattajien hyökättyä harjoituskeskukseen. Kannattajat vaativat puheenjohtaja Jacques Henri Eyraudin eroa.

Caleta-Car oli lähellä noin 25 miljoonan euron siirtoa West Hamiin viime kesänä, mutta päätti jättää kortin katsomatta, halutessaan pelata nimenomaan Mestarien liigaa. Liverpool ei varmasti jätä tätä mahdollisuutta seuraamatta loppuun saakka.

Goal pitää edelleen yllä myös huhua Liverpoolin mahdollisuudesta napata toppari Lontoosta; Arsenalin Shkodran Mustafi ja West Hamin Issa Diop ovat liikkuneet näissä puheissa.