Liverpool liittyi keskiviikkona Bayern Münchenin ja Juventuksen seuraan, ja varmisti jatkopaikkansa Mestarien liigan pudotuspeleissä, kun se kaatoi Atlético Madridin maalein 2-0. Nelikon täydentää Ajax, joka lunasti niin ikään lipun jatkopeleihin kaadettuaan vieraissa Borussia Dortmundin 3-1.

Kaikilla neljällä on neljän ottelun jälkeen plakkarissa täydet 12 pistettä. Liverpool on kuitenkin joukosta ainoa, joka ei ole hävinnyt otteluakaan myöskään Englannin kansallisissa kilpailuissa. Itse asiassa Liverpool on kaikkien TOP 5 -liigojen joukkueiden joukossa ainoa seura, joka ei ole hävinnyt kauden 2021-2022 aikana kertaakaan. Valioliigassa Reds on voittanut kuusi peliä ja pelannut neljästi tasan.

Liverpoolin tappioton putki on jo niin pitkä, että se sivuaa koko seurahistorian ennätystä. Liverpool on pelannut jo 25 peliä peräkkäin ilman tappioita (18 voittoa, 7 tasapeliä), kun kaikki kilpailut lasketaan lukuun. Se pystyi samaan edellisen ja ainoan kerran vuonna 1982. Jos tappiota ei tule myöskään sunnuntaina Valioliigassa West Hamin vieraana, tekee Liverpool uuden seuraennätyksen.

Juttu jatkuu alla olevien twiittien jälkeen.

OptaJoe

@OptaJoe
25 - Liverpool are now unbeaten in 25 matches in all competitions (W18 D7), their joint-longest such run since they joined the Football League in 1893 (also a run of 25 in 1982). Mentality.

ESPN FC

@ESPNFC
Liverpool secure the top spot in their UCL group with two games to spare 🔥

They are the only side from Europe’s top five leagues who are unbeaten in both the league and Europe this season 📈

Gracenote Live

@GracenoteLive
🔴 - Liverpool (W18-D7-L0) equal the club record of 25 successive matches unbeaten in all competitions, set from March to September 1982 (W20-D5-L0). #UCL #LIVATM

Sopivaa tietysti onkin, että (sivutun) ennätyksellisen putken ottaa nimiinsä seuran lähihistorian menestysvalmentaja Jürgen Klopp, ja kaiken kukkuraksi juhlapelissään. Keskiviikon Atlético-voitto oli Kloppille nimittäin miehen 200:s voitto Liverpoolin valmentajana kaikissa kilpailuissa. 334 ottelussa Liverpoolia valmentanut Klopp ylsi rajapyykkiin historian viidentenä Liverpoolin valmentajana.

OptaJoe

@OptaJoe
200 - Tonight was Jürgen Klopp's 200th win in his 334th game in charge of Liverpool in all competitions, making him the fifth Reds manager to reach the landmark. Famous.