Laitapuolustaja Lucas Digne on Sky Sportsin mukaan kertonut Evertonin kannattajille, ettei hän ”odottanut sen päättyvän tällä tavalla”.

28-vuotias Ranskan maajoukkuepelaaja on siirtymässä Goodison Parkilta Aston Villaan 25 miljoonalla punnalla. Hänen suksensa menivät ristiin manageri Rafael Benítezin kanssa joukkueen taktiikoihin liittyen, eikä peliaikaa ole herunut joulukuun alun jälkeen.

Benítez paljasti aiemmin tässä kuussa, että Digne oli jättänyt siirtopyynnön. Espanjalainen vaikutti syyttävän pelaajaa siitä, että tämä oli pannut omat tarpeensa joukkueen edelle.

Digne sanoo nyt Instagramissa, että ”joskus tarvitaan vain yksi ulkopuolinen henkilö tuhoamaan kauniin rakkaustarinan”.

– Unelmani oli auttaa seura takaisin sinne, mihin se kuuluu. Kapteeninnauhan kantaminen joissakin otteluissa teki minut aina ylpeäksi, Digne kirjoittaa.

– Kaiken on päätyttävä. En vain odottanut sen päättyvän tällä tavalla. Se, mitä on tapahtunut, ja jotkut asiat, joita minusta on sanottu viime kuussa, ovat tehneet minut hyvin surulliseksi.

– En kuitenkaan lähde sanasotaan kenenkään kanssa. Seura ei ansaitse sitä, fanit eivät ansaitse sitä – ja rehellisesti sanoen minä en ansaitse sitä. Evertonissa ja sen ympärillä on niin monta hyvää ja kunnollista ihmistä, jotka haluavat parasta tälle seuralle eikä itselleen. Ja heille voin sanoa sydämestäni: toivon teille kaikkea hyvää!