Manchester City hävisi jokseenkin sensaatiomaisesti valioliigakauden avausottelunsa, Tottenham Hotspurin vieraana. Hallitsevan mestarin manageri Pep Guardiola puhui taiston tauottua tapojensa mukaiseen tyyliin.

– Annoimme heille liian paljon, emmekä pystyneet kontrolloimaan peliä. Jalkapallo-ottelut ratkotaan maaleilla. Son Heung-Min pystyi tekemään sellaisen, me emme.

Kohuhankinta Jack Grealish sai valmentajalta ansaitusti tunnustusta. Englantilainen esiintyi pitkin ottelua erittäin vahvasti.

– Hän oli loistava. Olen pahoillani, että emme pystyneet ottamaan voittoa hänelle hänen ensimmäisessä ottelussaan meillä. Hän ei luovu pallosta, ja on jatkuvasti vaarallinen boksin ympärillä.

Kevin De Bryune tuli mukaan peliin sen 79. minuutilla, ja löysi yhteyden muiden muassa juuri Grealishiin todella nopeasti. Pidempään peliaikaan ei olisi mahdollisuuksia Guardiolan mukaan ollut.

– Hänellä ei ole allaan yksiäkään täysiä treenejä kanssamme. Hän tarvitsee harjoituksia, ja täyden 90 minuutin kuntoon menee vielä aikaa.

Lähde: BBC