Manchester City lunasti keskiviikkona paikan Mestarien liigan välieriin. Atlético Madrid taipui puolustusvoittoisessa otteluparissa yhteismaalein 1-0.

Otteluparin ainoasta maalista vastasi Kevin De Bruyne, joka osui maalipuiden väliin Etihadilla pelatussa avausosassa.

Wanda Metropolitanolla De Bruynen iltapuhde päättyi ennenaikaisesti. Belgialaispelaaja joutui jättämään kentän toisen jakson puolivälin tienoilla jonkinlaisen vamman seurauksena.

Se ei jäänyt Cityn ainoaksi murheenaiheeksi. Vain minuutteja myöhemmin laitapuolustaja Kyle Walker törmäsi Renan Lodin kanssa. Englantilaispuolustajaa hoidettiin kentällä, mutta hän ei siitä huolimatta pystynyt ottelua jatkamaan.

Cityn manageri Pep Guardiola oli vähäsanainen De Bruynen ja Walkerin loukkaantumisia ottelun jälkeen.

– Olemme suuressa pulassa, kommentoi Guardiola.

City kohtaa tulevana viikonloppuna FA Cupin välieräottelussa Liverpoolin, ja kaksikkoa tuskin ainakaan tässä ottelussa tullaan kentällä näkemään. Vaarassa on myös Mestarien liigan välieräottelu Real Madridia vastaan, joka pelataan 26. huhtikuuta.