Manchester City ja Real Madrid tarjosivat jalkapallon ystäville tiistaina Mestarien liigan välierissä sellaisen sirkuksen, että oksat pois. Ottelussa nähtiin seitsemän maalia, huikeaa vauhtia, tolppaosumia ja hukattuja maalipaikkoja – ylipäätään maalipaikkoja niin paljon, ettei hengähtää voinut missään vaiheessa. Voiton avausosasta vei City maalein 4-3 (lue pelistä lisää täältä).

Ottelua osaa hehkuttaa varmasti jokainen pelin nähnyt, mutta näin sen teki Cityn valmentaja Pep Guardiola:

– Se oli kummaltakin joukkueelta fantastinen ottelu. Teimme paljon hyviä asioita. Valitettavasti päästimme maaleja, emmekä voineet tehdä enempää.

Guardiolan mielestä hänen joukkueensa esitys oli ”poikkeuksellinen”, mutta toisessa osassa pitäisi pystyä vielä parempaan. Citylle riittäisi Madridista tasapeli, mutta espanjalaisen mukaan Citizens hakee vieraistakin voittoa.

– Pelasimme fantastisen ottelun uskomatonta joukkuetta vastaan. Hetkinä, jolloin he nousivat avausjaksolla takaisin mukaan peliin, pelinrakentelumme oli hyvin hermostunutta. Tavallisesti olemme niin varmoja ja hyviä. Kuitenkin myös Madrid prässäsi todella vahvasti.

– Koko maailma ja me olemme hyvin ylpeitä Manchester Citystä. Kyse on kuitenkin loppuotteluun etenemisestä. Menemme Madridiin yrittämään pelin voittamista.

[readmore from=Manchester-City]

– Kun ajattelee, mitä teimme pallollisina ja ilman palloa, ja kuinka loimme paikkoja, paikkoja ja taas lisää paikkoja, en voi pyytää yhtään enempää. Nyt pyydän pelaajia lepäämään. Seuraava peli Leedsiä vastaan on nyt tärkein juttu, ja sitten menemme Madridiin voittamaan.

– Molemmat joukkueet haluavat hyökätä ja kummallakin on taitoa pelata. Jalkapallo on fantastinen spektaakkeli. Onnittelut Carlolle (Real Madridin valmentaja Ancelotti) ja hänen joukkueelleen siitä, että he ovat niin hyviä. Samaan aikaan mekin kuitenkin näytimme pystyvämme samaan, Guardiola päätti.

Lähde: Sky Sports