Manchester Unitedia odottaa vilkkain siirtokesä sitten Louis Van Gaalin aikakauden, kertoo Telegraph-lehti.

Viime viikolla Unitedin vakituisen managerin viran saanut Ole Gunnar Solskjær haluaa viisi uutta hankintaa: oikean laitapuolustajan, topparin, monikäyttöisen hyökkääjän ja mahdollisten lähtijöiden määrästä riippuen 1-2 keskikenttäpelaajaa.

Solskjærin tavoitteena on myös nostaa akatemiapelaajia edustusjoukkueeseen, mutta nuoria lupauksia pyritään hankkimaan myös muista seuroista.

Hankintojen määrä riippuu myös siitä, missä määrin pelaajia lähtee Unitedista.

Telegraph luettelee Manchester Unitedin potentiaalisiksi hankinnoiksi seuraavat pelaajat:

Jadon Sancho (18), Borussia Dortmund

Dortmundin odotetaan pyytävän huippukautta Bundesliigassa pelaavasta Sanchosta noin 117 miljoonaa euroa.

Aaron Wan-Bissaka (21), Crystal Palace

Laitapuolustaja on ottanut paikkansa Crystal Palacen vakioavauksessa. Hän olisi houkuteltavissa Lontoosta noin 47 miljoonan euron siirtokorvauksella.

Raphaël Varane (25), Real Madrid

Viime kesän maailmanmestari on edustanut Madridia kahdeksan vuotta ja voittanut seurassa kaiken mahdollisen. Ranskalaistoppari etsii huhujen mukaan uusia haasteita.

Kalidou Koulibaly (27), Napoli

Senegalilaistoppari lukeutuu pelipaikallaan maailman parhaimpiin pelaajiin. Napolin seurapomo Aurelio de Laurentiis kertoi joulukuussa, että Manchester United teki hänestä José Mourinhon aikakaudella noin 106 miljoonan euron tarjouksen, jonka italialaisseura hylkäsi.

Declan Rice (20), West Ham

Hiljattain Englannin A-maajoukkueessa debytoinut puolustava keskikenttäpelaaja on loistanut Hammersissa. West Ham ei luovu hänestä halvalla.

Saúl Ñíguez (24), Atlético Madrid

Huhujen mukaan myös Manchester City on Espanjan maajoukkuepelaajan perässä.

Telegraphin mukaan Manchester United on pitänyt silmällä myös Chelsean laitahyökkääjää Callum Hudson-Odoita, Sporting Lissabonin keskikenttäpelaajaa Bruno Fernandesia, Benfican hyökkäävää keskikenttäpelaajaa João Félixiä ja Barcelonan hyökkävää keskikenttäpelaajaa Philippe Coutinhoa.

Real Madridin Gareth Balen ei uskota olevan Unitedin suunnitelmissa.

LUE MYÖS: BBC: Man United saattaa luopua kesällä jopa kuudesta pelaajasta, Guardian povaa vielä isompaa siivousta