Manchester United saalisti kauden neljännen pisteensä maanantai-iltana tasapelillä Wolverhamptonin vieraana. Voiton avaimia tarjottiin, mutta joukkue jätti ne käyttämättä.

– Dominoimme pallonhallinnassa, ja teimme upean avausmaalin. Tiesimme, että Wolves tulee toiselle jaksolle, kuin sen talo olisi tulessa. He ottivat muutamia riskejä, loivat tilanteita, ja luultavasti ansaitsivat tasoitusmaalinsa painostuksen tuloksena. Sen jälkeen otimme ohjat uudelleen, ja olisimme voineet voittaa pelin, tiivistää manageri Ole Gunnar Solskjær Unitedin sivustolla.

United on norjalaisen mukaan kehittymisprosessissa, joka etenee vain tositoimien kautta.

– Meillä on nuori joukkue, joka oppii edelleen. Tämä ottelu oli jälleen yksi hyvä oppitunti. Opittava on työssä, ei teoriassa, istumalla alas ja keskustelemalla jälkikäteen.

Psyykkinen paketti petti maanantaina hetken ajaksi.

– Mentaliteetti on saatava kohdalleen päästetyn maalin jälkeen, ja tiesimme, että sellainen on tulossa. Mielestäni olimme ottelun lopussa jälleen vahvempi joukkue. Rangaistuspotkulla olisimme voineet saada täydet pisteet, mutta joskus vain maalivahti onnistuu.

Daniel James nappasi sukeltamisesta varoituksen, jota manageri ei täysin hyväksynyt.

– Mielestäni se ei ollut keltaisen paikka. En ole nähnyt tilannetta uudelleen, mutta hän on nopea pelaaja, jota rikotaan paljon. Joskus häntä rikotaan myös niin, ettei virhettä huomata.